Sodai, dekoratyviniai augalai ir kt.

Avietės iš dirvos pasisavina penkis kartus daugiau maisto medžiagų negu kitos uogos. Uogoms išauginti avietės sunaudoja ne tiek daug maisto medžiagų, tačiau daug jų išnešama iš avietyno ... Plačiau
Avietės
Braškės augimo ir derėjimo metu labai teigiamai reaguoja į papildomą tręšimą mikroelementinėmis trąšomis. Kokybiškam derliui užauginti būtini kalis, kalcis, iš mikroelementų – boras... Plačiau
Braškės
Papildomas tręšimas kompleksinėmis trąšomis didina serbentų ir kitų uoginių kultūrų derlingumą, spartina brandą, gerina uogų maistines ir skonines savybes, išsaugomi vitaminai ir kitos... Plačiau
Serbentai
Vaismedžių mitybos poreikiai nustatomi atlikus dirvožemio agrocheminius tyrimus, augalų cheminę analizę ir vizualiai nustačius jų būklę. Be to, svarbu analizuoti ir aplinkos kritinius veiks... Plačiau
Vaismedžiai
Dekoratyviniai augalai skirtingi pagal savo poreikį tiek augimo vietai, aplinkai, tiek maisto medžiagoms. Augalų dekoratyvumas, žydėjimo laikas ir trukmė priklauso ne tik nuo teisingai parinkto... Plačiau
Dekoratyviniai
Norint turėti kokybišką veją, svarbiausia gerai paruošti tinkamą dirvą, naudoti geros kokybės ir tinkamas sėklas, o jos priežiūrai naudoti kokybiškas trąšas. Veją, priklausomai nuo dir... Plačiau
Vejos